Prèvia de la onzena jornada (13-15 de desembre)

Ja ens apropem al final d’any amb la penúltima jornada de l’any, la número onze, que arriba després d’un cap de setmana de descans on només vam tenir un partit, la victòria del Sènior Masculí B contra el Reus Deportiu per 67 a 37. Setze partits ens esperen aquest cap de setmana, dels qual sis seran contra el mateix club, l’AE Claret.

Avui divendres ja tindrem dos partits, els dos fora del nostre pavelló, del Mini Masculí contra el Sagrat Cor 08 a les 17:45h, i del Mini Femení contra l’AE Claret a les 18h (partit finalment suspès).

Dissabte tindrem un total de sis partits al Casal, des de ben matí fins ja arribada la nit podrem gaudir de bon bàsquet; començaran a les 9:15h dos equips: l’Infantil Femení Negre i el Pre-infantil Masculí, que rebran, els dos, a l’AE Claret; a les 10:45h jugarà el Mini Femení el segon partit del cap de setmana, ho farà rebent al CB Àguiles, i quan acabi, un altre cop el Claret visitarà la nostra pista per jugar contra el Júnior Femení A. Per la tarda torn de dos equips sèniors, els dos, rebent l’AE Claret, el Sènior Masculí B ho farà primer a les 19h, i just quan acabi jugarà el Sènior Femení contra l’equip de Valls.
Diumenge tindrem tres partits més, a les 9h el Cadet Masculí B contra el Rocabruna-Reus Deportiu, a les 10:45h el Júnior Femení B contra CB La Selva, i a les 12:15h el Júnior Masculí tancarà la primera volta del campionat júnior especial de primer any rebent l’AE Minguella, i voldran acomiadar l’any de la millor manera possible i lluitant fins al final.

Fora del nostre pavelló dissabte només tindrem un partit, serà el del Cadet Masculí A que visitarà al CN Sabadell A a les 13:15h. Per diumenge quedaran quatre partits, l’Infantil Femení Negre jugarà contra l’Elisabeth per tancar la fase prèvia del campionat, on ja han assegurat la primera posició del grup. El Cadet Femení anirà al Pavelló del Serrallo per jugar un partit contra el CBT; a les 17:45h arriba el torn del nostre primer equip, que jugarà un derbi contra el Manyanet Reus A a Reus a les 17:45h; i tancarà la jornada el Sènior Masculí C a Constantí, on continuaran buscant la primera victòria de la temporada.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?