Primera jornada de l’any amb dos clars protagonistes

Amb la primera jornada de l’any finalitzada amb set victòries aconseguides als dotze partits disputats, hem de destacar a un jugador i una jugadora que han ajudat als seus equips a aconseguir la victòria: Marc i Mar.

Marc Hernández, jugador del primer equip, l’ADT #ADTTodosEnAzul, va fer ni més ni menys que 18 punts, acabant com a MVP del partit, amb dos tirs lliures anotats, cinc cistelles de dos punts i dos triples als 38 minuts que va estar a pista. Millor registre de la temporada pel capità de l’equip per ajudar-los a obtenir la victòria contra Els Monjos per 63 a 70.
I Mar López, jugadora del Sènior Femení, equip que també va guanyar, contra el Morell, per 42 a 68, va fer també 18 punts, acabant com a MVP i amb la seva segona millor marca del que portem de temporada. Tres tirs lliures, tres cistelles de dos i tres triples en 26 minuts.
Sense cap dubte, un gran cap de setmana pel Marc i la Mar, i també pels equips on juguen!

Les cinc victòries restants van ser: de l’Infantil Masculí contra el CB Salou per 50 a 38; del Júnior Femení A contra el CB SPSP 63-29; del Cadet Masculí B al CB Vila-Seca 48 a 42; del Júnior Femení B contra l’AE Claret Groc per 63 a 56; i de l’Infantil Femení Groc contra Col·legi Mare Nostrum 34 a 52.

El Mini FemeníSènior CCadet Masculí A, Sènior Masculí BJúnior Masculí no van poder sumar la primera victòria de l’any, i ho intentaran fer aquest cap de setmana, el número catorze de la temporada.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?