Primera jornada de lliga 2018-2019

La nova temporada de bàsquet ja és aquí! Aquest cap de setmana començarà el nou curs basquetbolístic per 8 equips de l’ADT amb tres partits al Riu Clar Arena i cinc més on els nostres jugadors hauran de desplaçar-se.

El primer equip de l’ADT començarà la Primera Catalana a Olesa de Montserrat aquest diumenge a les 18h. Els jugadors de Toni Larramona iniciaran una temporada on l’objectiu és tornar a Copa Catalunya el més aviat possible; contra el Nou Bàsquet Olesa. Faran 90 quilòmetres en la cerca de la primera victòria.

La jornada la començarà l’Infantil Femení d’Antonio Martín, que anirà a jugar a la pista del CB Valls en una nova i il·lusionant temporada; el partit s’iniciarà a les 9h al Pavelló Joana Ballart. A les 9:15h però ja al Riu Clar Arena arribarà el torn del nou Preinfantil Femení que portarà aquesta temporada Jordi Bondia.

El següent partit el protagonitzarà el Júnior Femení, que s’estrena aquest any després de l’absència d’equip d’aquesta categoria la temporada 2017-2018; el seu entrenador serà l’Álex Arenas, una de les noves incorporacions de l’ADT per aquest curs; a les 10:30 contra el CB Valls. D’altra banda, el Sènior Femení, que també porta l’Álex, jugarà diumenge a les 16h a la pista del CB Morell.

El darrer partit de dissabte serà el que enfrontarà al Cadet Femení B i al Bàsquet l’Arboç; un cadet femení on repetirà com entrenador David Tomé, i on també continua Mireia Barberà; el partit començarà a les 16h.

Diumenge a les 9:15h debutarà en partit de lliga el Cadet Femení A de Jordi Bondia contra el Bàsquet Baix Gaià; aquest partit donarà per finalitzada la jornada de lliga al Riu Clar Arena, però encara faltarà el partit del Sènior Masculí C, que començarà la seva temporada a la pista del CB Constantí a les 18:15h.

 

 

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?