Primers calendaris oficials de la base

El dia d’ahir vam conèixer els primers calendaris de competicions oficials dels equips de la nostra base per la temporada 2020-2021, que començarà, en principi, el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre.

La nova categoria del Sènior Femení

El Sènior Femení començarà el seu camí per la Segona Catalana contra el CB Sant Josep Obrer a l’Hospitalet de Llobregat, i finalitzarà el curs al derbi de la ciutat contra l’AB Salle Tarragona al pavelló del col·legi.
El primer derbi territorial arribarà a la segona jornada, quan el 24 d’octubre l’AB El Vendrell, que també estrena categoria, visiti el nostre pavelló; la tornada serà el 6 de febrer a Coma-ruga. El segon dels tres derbis, contra el CB Salou A, arribarà a la cinquena jornada al Riu Clar Arena, el 14 de novembre; la tornada serà a Salou el 7 de març.
I per últim, el derbi ciutadà contra la Salle, serà a la darrera jornada de la primera volta, 23 de gener a Riu Clar, i també última jornada del campionat regular, el 8 de maig.

Un nou repte pel Júnior Masculí A

Després d’una temporada al grup especial de primer any, competint amb els millors equips de la generació, el Júnior Masculí A té un nou repte: Interterritorial.
Amb una base de jugadors que ja estaven al club l’any passat i anteriors, i també amb cares noves, els júniors arrencaran la lliga a casa, 18 d’octubre, contra el Bàsquet Femení Cornellà A, dura prova per poder començar a veure fins on pot arribar el nostre equip; i finalitzant-la a casa contra el també debutant CB Rapitenc.
La meitat del grup, 6 de 12, són equips de la Territorial, i el primer derbi, el derbi de la ciutat de Tarragona, arribarà aviat, a la segona jornada, on Bàsquet Teresianes rebrà la visita dels nostres; la tornada serà el 7 de febrer.
Setena i vuitena jornada es jugarà contra Vila-Seca i Ploms, respectivament, mentre que les dues darreres jornades seran contra el Valls i el Rapitenc.

Un pas més pel Júnior Femení

Si l’any passat l’equip es trobava en unes condicions de resultats gairebé inmillorables quan va finalitzar la lliga, havent guanyat la darrera jornada a l’invicte AE Claret; aquest any l’equip fa un pas més, un gran pas, competir a la categoria Interterritorial.
La temporada donarà inici el 18 d’octubre de visitants contra Diagonal Mar Negre; i finalitzarà, com els altres dos equips ja comentats i també com el Cadet Femení Negre, amb un derbi de rivalitat local, a casa del TGN Bàsquet, l’anada a Riu Clar serà el 23 de gener.
Respecte els altres tres derbis: setena i vuitena jornada Vila-Seca a casa i Ploms fora respectivament, i Valls a la desena jornada al Joana Ballart.

Júnior Masculí 1, també a competicions catalanes

Així és, després de mantenir la categoria, el Júnior Masculí 1 tornarà a jugar al grup especial de primer any.
La primera fase començarà el 18 d’octubre, amb un plat fort, derbi a casa contra el CB Tarragona i finalitzarà el 6 de febrer a casa també contra el Sant Ignasi.
Aquest any només ADT i CBT, de la Territorial, competiran a aquesta categoria de jugadors nascuts l’any 2004, el grup està format per sis equips més, que són: SESE B, Maristes Ademar B, CB Santfeliuenc B, UE Gaudí 2004, UE Montgat B i Sant Ignasi.

Cadet Masculí A, també Inter

El Cadet Masculí A repetirà categoria la temporada 2020-2021, jugarà a Interterritorial, però en un format diferent, amb una primera fase que finalitzarà el 20 de març.
Començarà la temporada amb un derbi contra el CB Vila-Seca com a visitants, finalitzant la fase prèvia a casa contra la UE Gaudí B.
Igual que el cas del júnior masculí A, el grup està format per un 50% d’equips de la territorial: a més del ja esmentat Vila-Seca, a la tercera i quarta jornada els nostres visitaran les pistes de Ploms i TGN Bàsquet, mentre que a la sisena jornada els nostres visitaran el Joana Ballart; és a dir, tots els derbis de la primera volta seran fora de Riu Clar, i a la tornada els gaudirem a casa!

Cadet Femení Negre, una categoria inèdita

El Cadet Femení de primer any de l’ADT competirà a una categoria inèdita pel nostre club, el grup especial de cadet de primer any.
Un tret de sortida il·lusionant, la Penya, el Club Joventut de Badalona B, visitarà el nostre pavelló per començar la lliga; primera fase que finalitzarà el 13 de maig també a casa, contra La Salle Tarragona.
Podrem gaudir de dos derbis més d’aquest equip, el primer arribarà a la quarta jornada, amb la visita al TGN Bàsquet, seguit d’un altre derbi, aquest a casa, contra els Ploms.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?