Robert Hernández: “Després de cinc anys de travessia del desert, volem recuperar el nostre lloc al bàsquet català”

El president de l’ADT, Robert Hernández, amb un dels nostres joves jugadors.
En els proper dies, el primer equip de l’ADT coneixerà el calendari de la nova temporada a Copa Catalunya, categoria assolida aquest estiu després d’intercanviar la plaça de Segona Catalana amb l’AB Vendrell. El president de l’ADT, Robert Hernández, ha assenyalat que “tenim molta ilusió en el nostre retorn a la màxima categoria del bàsquet català, una competició que ja coneixem i que vam guanyar la temporada 2002/2003”. Hernández ha explicat que “l’any 2011, en un exercici de responsabilitat, vam renunciar al nostre equip professional i vam iniciar una travessia del desert que ha durat cinc anys. Ara, però, volem recuperar el nostre paper rellevant al bàsquet tarragoní i català”.

Robert Hernández ha destacat que “situar el nostre sènior masculí a Copa Catalunya és un pas més del procés, després d’haver reconstruït la nostra pedrera, tant la branca masculina com la femenina, que en la nova temporada comptarà també amb un equip sènior”. El president de l’ADT ha afegit que “la millora en l’aspecte esportiu ha vingut també acompanyada d’una millora en la situació econòmica de l’entitat, ja que en els cinc darrers anys hem reduït en un 60% el deute de 300.000 euros que vam arribar a acumular”. En aquest sentit, Hernández s’ha mostrat “agraït a l’Ajuntament de Tarragona pel seu suport al projecte de l’ADT, amb qui continuem treballant conjuntament amb la voluntat de mantenir la col·laboració amb la nostra ciutat com sempre hem fet”.

El màxim responsable del club ha assegurat que “en els propers dies anunciarem el nom de l’entrenador del sènior de Copa Catalunya, així com els jugadors que formaran part de la plantilla, que esperem que compti amb diversos membres de l’equip que va finalitzar en sisena posició la temporada passada a Segona Catalana”.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?