Seguim sumant

Fa ja un mes vam anunciar la participació de l’ADT, amb Juan Padilla, a la Lliga de Bàsquet Virtual Plata, una competició on-line del videojoc NBA 2k20 creada i promoguda per Pere Purrà, per a tots els clubs del Bàsquet Català; dues setmanes més tard vam anunciar un nou representatn de l’ADT a aquestes competicions, Gabri Martínez, jugador cadet que ja ha finalitzat la primera temporada; i ara, anunciem al tercer, que competirà a la Lliga Bronze, la recent incorporació al Sènior B del nostre club, Josep Gisbert.

La primera temporada regular de Gabri difícilment es pot millorar, amb un balanç espectacular de 27 victòries i només dues derrotes, acabant com el millor jugador dels 30 participants, un 88% d’efectivitat. El play-off va començar bé, amb una primera fase superada 2-0, i les semifinals de conferència també 2-0, però dos partits molt ajustats a la final de conferència contra el CB Coras, que es van decidir els dos a favor dels barcelonins, ens va privar de jugar la gran final de la competició júnior.

D’altra banda, Juan Padilla ja va finalitzar la primera temporada a la Lliga Plata, amb una sisena posició a la conferència i eliminat en primera ronda del play-off; ara ja porta 18 partits de la segona temporada, amb un millor balanç que la primera, 14 victòries i només 4 derrotes, amb l’objectiu de tornar a arribar a la fase final de la temporada i pujar a la Lliga Or.

Per últim, avui anunciem la participació del també jugador del Sènior B Josep Gisbert, una recent incorporació a l’equip que va jugar els dos darrers partits, amb victòria. Ho fa a la Lliga Bronze, amb un draft que ja s’ha celebrat, amb el nostre participant amb la tercera elecció, on la estrella de l’equip serà Kevin Durant, acompanyat d’un bon equip, per fer el millor paper possible i acabar guanyant la categoria. Com és habitual, podreu veure els seus partits i resultats a les històries del nostre instagram.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?