Sènior Masculí C, de menys a més

El nostre tercer equip masculí, el Sènior Masculí C, està competint a la categoria Sènior Nivell A de la Territorial de Tarragona, al grup 1.

L’equip està format per un total de dotze jugadors, dels quals més de la meitat són entrenadors i col·laboradors al club, un equip renovat respecte l’any passat, que compta amb un jugador que ha passat a sènior aquesta temporada, César Poveda, i quatre cares noves, Marc Solé, Dani da Rocha, Dani Rubio i Víctor Valderrama; la resta ja estaven a l’equip la temporada passada: Sergio Arts, Jordi Bondia, Adrià Mosquera, Samba Ndiaye, David Tomé, Felipe Gómez i Santi Jaramillo.

El grup 1 de la categoria Territorial està compost per 13 equips, que juguen dues voltes en format de tots contra tots. Després d’una primera volta on als nostres els hi va costar massa entrar en una dinàmica positiva, tant de joc com de resultats, el Sènior C les darreres jornades cada cop s’està apropant més a aconseguir una victòria, l’equip no s’ha enfonsat i ha competit a tots els partits disputats a la segona volta, amb cruels derrotes com les dues últimes contra l’Ametlla de Mar 60 a 58, i contra el CB Àguiles 70 a 71; tenint als dos partits la oportunitat de guanyar amb les darreres possessions.

Resten sis partits per finalitzar la temporada, segur que els nostres seguiran competint i buscant la tant desitjada primera victòria.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?