Sense opcions a Castelldefels (77-45)

Ahir va finalitzar la primera volta de la Lliga EBA amb el partit a Castelldefels entre el BBA Castelldefels i l’AD Torreforta, que va finalitzar amb un marcador massa ampli, 77 a 45 pels locals.

Un primer quart seriós, amb un ADT gairebé al capdavant en tot moment, amb un parcial inicial de 0-6 que va ser contestat ràpidament pels locals amb un d’idèntic, però els nostres van continuar forts i el quart va acabar amb el marcador igualat, 16-16. Segon i tercer quart amb un equip local molt superior que no va donar cap opció a l’ADT, als 2 quarts els nostres només van poder fer 13 punts, menys de 10 a cadascun. I per últim, un darrer quart de tràmit on va debutar el júnior de primer any Miguel Ángel, que va deixar la nota positiva del partit, encistellant els seus primers dos punts a la Lliga EBA. També va fer els seus primers punts a la competició la darrera incorporació de l’equip Gerard Estebanell.

Amb aquest partit l’ADT tanca la primera volta amb sis derrotes. El proper partit serà dissabte 6 de febrer a les 19h contra el CB Artés al Riu Clar Arena.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?