Sergi Plaza, procedent del CB Valls, primer fitxatge de l’ADT

Sergi Plaza ja llueix la samarreta de l’ADT.
L’Associació Deportiva Torreforta anuncia el fitxatge de Sergi Plaza, que arriba procedent del CB Valls. Plaza, de 23 anys i 1’96 metres d’alçada, pot jugar d’aler i aler pivot i és la primera incorporació del sènior de Copa Catalunya.

Format als equips base de l’ADT, Sergi Plaza ja té experiència com a jugador del primer equip a Torreforta, ja que va formar part del sènior entre els anys 2013 i 2015. El nou fitxatge tarragoní afrontarà la seva tercera etapa al club després de jugar al CBT el curs 2012/2013, mitja temporada al CB Salou l’any 2015 i disputar la passada temporada al CB Valls, on va alternar el sènior B de Segona Catalana i el primer equip de Copa Catalunya.

Sergi Plaza ha explicat que “és especial tornar a casa després d’estar un temps fora i aquest any és una bona oportunitat pel fet de jugar a Copa Catalunya, on espero demostrar el meu nivell”. El nou jugador de l’ADT s’ha mostrat “molt il·lusionat per poder jugar en una categoria com Copa Catalunya en el club en el que m’he format, tot esperant poder retornar el que he après com a jugador i com a persona en aquesta nova temporada”. Plaza ha finalitzat assenyalant que “el fet que hi hagi jugadors formats a casa jugant al primer equip com el Marc o jo mateix és un estímul per a tots els nens dels equips base”. 

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?