Sergi Plaza, segona renovació a l’ADT

L’Associació Deportiva Torreforta anuncia la renovació de Sergi Plaza, que afrontarà d’aquesta manera la seva segona temporada a Copa Catalunya amb l’ADT. Plaza, aler pivot de 24 anys i 1’96 metres d’alçada, va disputar el curs passat 26 partits amb l’equip de Torreforta, aconseguint 7 punts i 5 rebots per matx.
Format als equips base de l’ADT, entre els anys 2013 i 2015 Sergi Plaza ja va formar part de l’equip sènior de l’ADT, on va tornar el curs passat en el retorn de l’equip a Copa Catalunya. En la seva trajectòria, l’aler pivot tarragoní ha militat al CBT, el CB Salou i el CB Valls.
Sergi Plaza, la segona renovació d’aquest estiu a l’ADT, ha explicat que “valoro molt positivament la meva continuïtat, després de l’oportunitat de jugar molts minuts la temporada passada, ara em toca donar un pa més i continuar creixent i millorant”. Plaza ha assenyalat que “el curs passat vam tenir un gran grup tan dins com fora de la pista i enguany hem de mantenir aquesta filosofia”. En aquest sentit, l’aler pivot tarragoní ha afirmat que “amb els fitxatges que arribaran serem un equip més competitiu per lluitar per les posicions capdavanteres”.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?