Sergio Rovira debuta a la Lliga EBA

Sergio Rovira, jugador nascut l’any 2000 i arribat a l’ADT la temporada 2018-2019 va debutar dissabte amb el primer equip de l’ADT a la quarta categoria del bàsquet nacional, a la Lliga EBA.

Sergio Rovira Máquina Ngua va arribar a Tarragona amb 17 anys l’estiu del 2018 des de Guinea Ecuatorial, on jugava a bàsquet i va posar-se en contacte amb el club mitjançant l’Instagram dient que li agradaria continuar jugant aquí a l’ADT. Va començar la temporada com a jugador del Sènior Masculí C, on va debutar, com a titular, el 10 de novembre al Riu Clar Arena, contra el CB Constantí, que va guanyar 42 a 68. Sergio va debutar amb 6 punts, i aviat es va convertir en una peça clau de l’equip; i també acabaria debutant amb el segon equip mascuí del club, el Sènior B a Tercera Categoria, va jugar el seu primer partit a la categoria el 6 d’abril de 2019, a la derrota de l’equip contra el CB Montblanc, on, com va fer amb el Sènior C, va debutar amb 6 punts en tres cistelles consecutives.

La propera temporada, la 2019-2020, Sergio ja formava part del planter del Sènior B, i era un habitual a les rotacions del primer equip a Segona Catalana, on va debutar a la tercera jornada al Riu Clar Arena contra el Reus Deportiu; durant la temporada va jugar 9 partits amb el primer equip, amb 50 minuts en total i 9 punts; mentre que amb el Sènior B va disputar 17 partits, amb 20 minuts i 6 punts de mitjana.

Per motius personals Sergio no va poder fer la pre-temporada amb l’equip EBA, ni disputar la Lliga Catalana EBA, i va arribar just per poder ser inscrit com a reforç a la Lliga EBA, però aixó no ha impedit que fa dos dies, el dissabte 28 de novembre, una data que recordarà sempre, i dos anys més tard del seu debut a Tarragona i a l’ADT, hagi debutat a la quarta categoria del bàsquet nacional, a la Lliga EBA.

Sergio és el tercer jugador del segon equip masculí en jugar amb el primer equip aquest any, ja ho van fer abans, a la Lliga Catalana EBA, on van formar-ne part, dos jugadors que ara segueixen amb la dinàmica de l’equip, Guillem Blázquez i Josep Gisbert.

Fotografia: Eric Ribé

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?