Torna el bàsquet!

Gairebé un mes després, torna la competició, torna el bàsquet! Un mes en el que els jugadors dels nostres equips han pogut descansar, gaudir de les festes, viatjar… i fer bàsquet gràcies al Christmas OneM Training que va juntar a prop de 80 nens i nenes d’Escobol fins a Júnior.

El partit destacat de la jornada és el derbi provincial entre el CB Valls i el nostre primer equip, dos equips situats a la zona baixa de la classificació, i que buscaran una victòria per aconseguir una mica de tranquilitat. Els de Marc Guasch que, encara que van començar la temporada amb 5 derrotes consecutives, s’ha aixecat i porta 4 victòries als darrers 6 partits, les dues últimes de manera consecutiva. Mentre que els jugadors de Toni Larramona buscaran trencar la mala ratxa de 4 derrotes consecutives i sumar una victòria que els permeti pujar posicions a la taula classificatòria, un equip que competeix cada cop millor i intentarà que aquesta millora es transformi amb una victòria per començar bé l’any i fer valer l’esforç de tots els jugadors durant aquest Nadal. Demà dissabte a les 19:30h al Joana Ballart de Valls. Som-hi equip!

El partit destacat al Riu Clar Arena serà l’enfrontament entre els sèniors B de l’ADT i del CB Salou; partit al que els jugadors de Marc Zubiria arriben amb un balanç de 4 victòries i 6 derrotes, i els salouencs amb un balanç de 3 victòries i 7 derrotes, aquestes 3 victòries les han aconseguit als darrers 3 partits de forma consecutiva; ratxa que intentaran trencar els nostres demà a les 19h al Riu Clar Arena, t’esperem!

El Sènior C haurà d’anar a Calafell diumenge per la tarda en el que serà el primer partit de la Segona Fase, mentre que el Sènior Femení jugarà al pavelló del Manyanet Reus diumenge a les 17h.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?