Tots els equips ja en acció

Així és, com diu el titular, tots els equips ja han disputat, mínim un partit aquest nou any, els que faltaven ho van fer aquest cap de setmana, on han jugat tots els equips, excepte el Sènior Masculí C, amb un bagatge de set victòries, cinc d’elles al Riu Clar Arena.

A les 11h també van jugar els jugadors de l’equip Pre-mini mixte del nostre club amb l’escola vinculada als Ploms, Pi del Burgar.

Podem començar destacant la victòria de l’Infantil Femení Negre, que va debutar al nivell A barceloní amb victòria davant el Bàsquet Molins per 62 a 50 al nostre pavelló, aquest diumenge aniran a l’Hospitalet de Llobregat a jugar el segon partit, que serà contra l’AEC Collblanc. L’Infantil Femení Groc també va guanyar, però aquesta ja és la segona victòria a la segona fase, contra el CB Vila-Seca per 63 a 29.
El Cadet Femení va aconseguir remuntar el primer quart per acabar guanyant el partit contra el CB Valls, 69-55. El Júnior Masculí no va poder seguir la ratxa de victòries i va caure, en un polèmic final, contra els Ploms per 51 a 60. Per la tarda, el Sènior Femení va finalitzar la primera fase de competició amb una ajustada victòria contra Bàsquet Teresianes, a la fase final ja competiran contra equips de Lleida.

Diumenge al nostre pavelló van jugar dos equips més, el Cadet Masculí A, que no va poder sumar la victòria contra un dels equips punters de la classificació, 25 a 72, i el Sènior Masculí B, que va haver de patir fins al final, amb pròrroga provocada pel Vendrell inclosa, però que va sortir amb la victòria i també del play-off de descens, un ajustadíssim 74 a 72 va ser el resultat final.

Com a visitants vam obtenir dues victòries, del Mini Masculí a Tortosa per 56 a 60 i del Júnior Femení A contra el CB Àguiles per 47 a 62; mentre que el Pre-infantil Masculí, el Mini Femení, l’Infantil Masculí, el Júnior Femení B, i el Cadet Masculí B, no van poder sumar els dos punts que donen les victòries.

El primer equip, l’ADT #ADTTodosEnAzul no va poder aconseguir la victòria a la complicada pista del tercer classificat, el CB Sant Josep Obrer A, amb el resultat final de 79 a 64, dels quals, 32 punts van ser fets pel nostre jugador Juan Hernández.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?