Tres equips cap a Barcelona

Aquest cap de setmana els tres equips que juguen competicions no tarragonines coincideixen amb els desplaçaments a la província de Barcelona, l’Infantil Femení Negre a l’Hospitalet de Llobregat, el Cadet Masculí A a Badalona i el Júnior Masculí a Manresa.

El primer que jugarà serà el Júnior Masculí, ho farà dissabte a les 18h en un difícil partit contra el Catalana Occident Manresa B, partit molt dur al ser amb el líder invicte de la categoria. Diumenge a les 12h jugarà l’Infantil Femení Negre al Pavelló Fum d’Estampa de l’Hospitalet de Llobregat contra l’AEC Collblanc, cercant la segona victòria a la segona fase del nivell A barceloní. I diumenge també però a les 19:30h de la tarda anirà a Badalona el nostre Cadet Masculí A per enfrontar-se a la Penya B, en un dur partit.

Però el bàsquet no es juga només a Barcelona, al Riu Clar Arena tindrem cinc partits dissabte al matí, a les 9:15h jugaran el Pre-infantil Masculí i el Mini Femení contra Bàsquet Teresianes i CB Valls respectivament; a les 11h el Cadet Femení i l’Infantil Masculí rebran al CB Cambrils i al CB Amposta, a la pista central jugarà un partit amistós els nens i nenes de la nostra escola. I a les 12:30h acabarà el dia el Júnior Femení B rebent al CB Calafell.
Diumenge tindrem dos partits més, o millor dit, dos partidassos, el primer serà a les 10:30h i enfrontarà al Júnior Femení A i al TGN Bàsquet B, i a les 12:15h el partit de Segona Catalana, derbi entre l’ADT #ADTTodosEnAzul i el Reus Ploms Salle B.

Fora de casa jugaran el Sènior Masculí C al col·legi Pare Manyanet de Reus a les 16h, a les 16h i també a Reus, però a l’Escola Puigcerver, jugarà l’Infantil Femení Groc, diumenge jugarà el Sènior Masculí B contra el CB Valls al Joana Ballart de la capital de l’Alt Camp a les 17:30h.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?