Un any del CPM 2018

Avui fa un any que la nostra ciutat es va convertir en la capital basquetbolística nacional. Durant tres dies, el 7, el 8 i el 9 de setembre de 2018, Tarragona va ocupar la major part de les notícies de bàsquet de diaris de tirada nacional.

El Palau d’Esports Catalunya obria les seves portes per primer cop des que va ser inaugurat pels Jocs Mediterranis; ho feia per rebre als millors equips de bàsquet d’Espanya, cinc equips de la millor lliga d’Europa, i l’històric Partizan de Belgrad; per la segona jornada també es va sumar el TAU Castelló per cobrir la baixa del Breogan. 5.000 persones, aproximadament, van passar per l’Anella Mediterrània a gaudir del millor bàsquet, que el teníem més a prop que mai. Amb equips d’elit entrenant on ara han començat a entrenar els nostre equips.

Tarragona era protagonista en xarxes socials, en premsa escrita i en televisió (ocupant hores de retransmissió per GOL i Movistar +).

Avui, un any més tard, 7 de setembre de 2019, recordem aquesta efemèride amb nostàlgia, però també amb la il·lusió i l’esperança de que tornarem a gaudir del bàsquet professional d’alt nivell a la nostra ciutat, i quan torni, no ho farà per tres dies.

Fotografia per Juan Carlos Borrachero

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?