“Un dels millors partits que hem jugat”

Encara que els dos últims partits del Cadet Femení Negre de l’ADT han acabat en derrota, les jugadores estan contentes amb el joc de l’equip i la millora continua en la que es troba, així ho han explicat dues de les jugadores:

19/11/2017 – 12:30
Zamar 2000 Salle Ploms Reus 76 – 29 Cadet Femení Negre

Tara Tangara: “Els dos primers quarts no van anar gaire bé, es notava una falta de concentració en defensa que va llençar a les oponents al marcador. A la segona part ja es va notar una millora nostra, encara que elles també es van relaxar.
La falta d’encert des del tir lliure (1/14) tampoc ens ho va posar gens fàcil. S’ha de millorar la concentració.”

25/11/2017 – 12:30
Manyanet Reus Verd 52 – 41 Cadet Femení Negre

Yhadira Redondo: “Sincerament, un dels millors partits que hem jugat ja que ho hem fet en equip, i això ha afectat molt positivament en el nostre joc. Als dos primers quarts vam sortit molt agressives en defensa, però amb poc encert al nostre tir.
Ja a la segona part vam empatar el marcador, però uns últims 5 minuts malament en defensa, amb algunes distraccions van fer, finalment, que perdem el partit.
Com he dit al principi, un molt bon partit de l’equip, on les passades eren molt bones i ens van permetre fer moltes cistelles.

Aquestes són les declaracions de dues jugadores que, malgrat no haver guanyat, estan satisfetes amb el treball de l’equip. El proper partit les enfrontarà al TGN Bàsquet 2 al Riu Clar Arena (02/12/2017 – 11:00), en el que serà un partit de rivalitat local, després dels dos darrers desplaçaments a Reus.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?