Un gran final per una gran temporada

La temporada 2018-2019 ja és història, la Festa de Cloenda del passat dissabte va posar fi a la que ha sigut una gran temporada. Amb tres equips entre els millors de Tarragona, dos campions del seu grup i un Sènior Femení que va aconseguir l’ascens de categoria.

Aquesta temporada hem pogut gaudir d’una vintena d’equips; més de 200 jugadors han vestit i defensat la nostra samarreta; que han estat ajudats i han millorat gràcies a l’esforç de prop de vint entrenadors; entrenadors, gairebé tots de la casa, que han deixat molt alt el pavelló de l’ADT.
Tots ells i les seves famílies van gaudir dissabte d’una Festa de Cloenda que va ser això, una gran festa de tota la família ADT durant tot el dia amb diverses activitats i una barbacoa per posar punt i final a la temporada.

Ara hem de donar les gràcies a tots per aquesta temporada i començar a treballar pensant en la següent, que serà encara millor; desitjant-vos a tots un molt bon estiu!

La propera activitat és el Campus d’Estiu ADT 2019; el termini d’inscripcions ja s’ha acabat, però el tornem a obrir fins esgotar places per tots els nostres jugadors i jugadores que encara no s’han apuntat.

Foto per: Juan Carlos Borrachero

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?