Una nova aventura per l’Infantil Femení Negre

Aquest cap de setmana comencem una nova aventura amb el nostre Infantil Femení Negre, una aventura inèdita a l’AD Torreforta, no es recorda un equip que salti de la territorial tarragonina cap a Barcelona en 3 mesos i mig.

Aquest dissabte 18 de gener debuta a la competició NIVELL A-1 de BARCELONA, contra el BÀSQUET MOLINS, a les 11h a Riu Clar.

Arriben al primer partit de lliga conscients que la exigencia serà ben diferent, sense pensar en els bons resultats de la fase previa, ”quedar campiones de la fase previa ens satisfà, ja ho hem celebrat i ja és aigua passada, tenim l’ambició intacta, toca apretar les dents i ser més constants que mai, assumir més treball i de ben segur, les nostres jugadores donaran la cara, estem preparades per seguir creixent i millorant” assegura l’entrenador de l’equip Jordi Bondia.

Els rivals que tindrà el nostre equip en aquesta segona fase són: Bàsquet Molins, Bàsquet Safa Claror, AE Minguella Drivim A, CB Montpedrós Groc i l’AEC Collblanc. I començarà aquest dissabte 18 de gener, finalitzant el 29 de març.

Ànims i a per totes noies!

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?