Víctor Menéndez, primer fitxatge de l’ADT

L’Associació Deportiva Torreforta té el plaer d’anunciar el fitxatge de Víctor Menéndez per a l’equip sènior de Copa Catalunya. Menéndez, que arriba procedent del Reus Ploms, és el quart jugador confirmat del conjunt de Jonathan Quina de cara a la nova temporada que s’iniciarà a finals d’aquest mes d’agost. Cal destacar que el jugador tarragoní també realitzarà tasques d’entrenador als equips de base del club.
Víctor Menéndez, de 21 anys i 1’96 d’alçada, pot jugar tant d’aler com d’aler pivot. Format des de categoria cadet al CB Tarragona, on va arribar a debutar a la LEB Plata, el curs passat va disputar 24 partits amb el Reus Ploms a Copa Catalunya, aconseguint 5’3 punts i 3’2 rebots per matx.

El nou jugador dels de Riu Clar ha explicat que “vinc a l’ADT perquè valoro el projecte esportiu de l’equip, amb gent jove amb experiència a la categoria i l’objectiu de mirar cada any més amunt”. Víctor Menández ha destacat també que “la presència de l’entrenador, Jonathan Quina, que el curs passat va fer una gran feina i que ha apostat molt fort perquè jo estigui aquí”. L’aler tarragoní ha comentat que “també és important l’oportunitat que em donen de formar part del club entrenant equips de base”.

Per la seva banda, l’entrenador de l’ADT, Jonathan Quina, ha explicat que “Víctor Menéndez és un jugador que vam seguir durant la temporada passada, que tot i la seva joventut ja compta amb experiència a Primera Catalana i Copa Catalunya”. El tècnic dels tarragonins ha assenyalat que “el Víctor ens aportarà presència física tant en defensa, amb intensitat i rebots, com en atac, amb punts i rebot ofensiu, així com la seva polivalència ens ajudarà en molts aspectes”.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?