Victòria al derbi contra Ploms B

Setena victòria de la temporada del primer equip l’ADT #ADTTodosEnAzul al derbi disputat aquest diumenge al migdia contra el segon equip dels Ploms amb el resultat final de 97 a 67. Els nostres ja estan amb dues victòries més que els equips que marquen la zona de la promoció de permanència.

Dominant des del prinicipi, l’equip visitant no va tenir gairebé opcions de repetir la victòria que van aconseguir a la primera volta, només les cistelles de tres punts els van fer puntuar al primer quart, 29 a 11 per començar, quedava molt, però semblava que s’estava començant a decidir; al segon quart no va haver-hi reacció, i la diferència va augmentar encara més, 45 a 23 al descans.

Un espectacular tercer quart, amb 66 punts entre els dos equips (gairebé el mateix que als dos primers junts), va finalitzar per decantar el resultat, els reusencs van fer 30 punts, però els nostres en van fer 36, entrava pràcticament tot a les dues cistelles. L’últim quart es va semblar més al segon, menys rendiment ofensiu que al primer i al tercer, però finalitzat també amb victòria local, el marcador final era, 97 a 67, domini de principi a fi.

Més enllà de la victòria, una de les millors notícies que ens va deixar aquest partit va ser el retorn de Víctor Menéndez a l’equip, després d’uns mesos fora a causa d’una operació.

 

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?