Vine al Campus ADT! Des de 90€!

Ja tenim aquí la 36a Edició del Campus d’Estiu ADT, una edició que esperem tots amb més ganes que mai, i és que portem massa temps tancats a casa. Gaudir del joc a la natura aquest estiu és possible.

El Campus aquest any suma dues setmanes més a la durada total, ampliant-ho per primer cop a cinc, del 29 de juny al 31 de juliol, tot un mes sencer per passar el millor estiu al millor preu, recuperant el temps que estem passant a casa a casa jugant el partit contra el Covid-19… i ara ens mereixem una recompensa, un premi per l’esforç titànic que hem fet, i aquest premi és passar un estiu per recordar al Campus ADT. La organització dona la possibilitat de fer menys d’aquestes cinc setmanes.

Enguany estarà centrat en el nostre esport, el bàsquet i el minibàsquet, i amb l’oci i el lleure a l’aire lliure, a les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona, antiga Universitat Laboral; un lloc immillorable per fer el nostre campus.

A més a més, són moltes les setmanes que hem passat sense fer bàsquet, sense fer els entrenaments amb els nostres equips, així que, aquest campus servirà més que mai per preparar la propera temporada i començar-la amb més força, il·lusió i millor preparats que mai.

No desaprofiteu aquesta edició del Campus amb més trajectòria de Tarragona, i reserva la teva plaça ara; per assegurar la màxima seguretat durant la durada de l’activitat, la organització complirà estrictament les mesures que ens marquin les autoritats competents, reduint les places disponibles, per tant les places són més limitades, no et quedis sense la teva i passa el millor estiu des de 90€!

Ja es pot fer la reserva de plaça a la pàgina web: https://www.adtorreforta.com/campus/

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?