We Love You, Devon!

Devon Dorsey va disputar aquest dissabte el seu darrer partit amb la samarreta de l’ADT aquesta temporada. El pivot nord-americà retorna dimarts al seu país per atendre temes personals, una vegada aconseguit l’objectiu de l’equip aquesta temporada. Dorsey ha estat el jugador més destacat de l’ADT i de tota la Copa Catalunya, sent el màxim anotador, el máxim rebotejador i el jugador més valorat. En resum, MVP.
En els 22 partits que ha disputat, Devon Dorsey ha aconseguit 23’2 punts, 16 rebots i 34’4 de valoració. Xifres espectaculars. Cal destacar també que ha fet dobles figures en tots els partits, En tots ells ha aconseguit dobles dígits, amb dos dobles – dobles. Sis vegades amb 30 punts o més (amb un màxim de 38). Quatre partits amb 20 rebots o més (amb un màxim de 24). I vuit partits amb 40 punts de valoració o més. En el darrer matx amb la samarreta de l’ADT, contra el Roser, Dorsey es va doctorar amb 38 punts (màxim de la temporada), 18 rebots i 51 de valoració (máxim de la temporada). Llàstima no haver-ho arrodonit amb la victòria, que es va tenir a tocar.
L’entrenador de l’ADT, Jonathan Quina, ha explicat que “només tinc paraules d’elogi per a Devon, un jugador amb un compromís excepcional, identificat amb el club des del primer moment i que aporta moltíssim a l’equip”, El tècnic ha afegit que “és el jugador més determinant de la lliga i el que fa més coses. Enguany ens ha aguantat molts partits aportant treball constant, rebots, punts i sortida de pilota”. Jona ha assenyalat que “és un gran jugador de bàsquet, una bellísima persona, que esperem poder tenir aquí altre cop la temporada vinent”. 
La petjada que deixa Devon Dorsey a l’ADT és molt gran, com ho demostra el comiat que van fer-li els més petits del club, animant-lo durant el seu darrer partit, desitjant-li bona sort i entregant-li una pancarta que deia “Devon, We Love You!” i diversos dibuixos.
Thank you, Devon!! Good luck!! See you the next season!!!

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?